Maurice Elderhorst Fotografie - me-foto.nl

Welkom op mijn site!

Ik ben Maurice Elderhorst, fotograaf uit Arnhem.

Wat als hobby is begonnen is uitgegroeid tot een succesvol bedrijfje waar ik met veel plezier en passie mijn creativiteit in kwijt kan!

Ik geniet vooral van de diversiteit die de fotografie met zich meebrengt. Je komt iedere keer weer op andere plekken, en ontmoet ook iedere keer weer nieuwe interessante mensen. Veel van mijn werk bestaat uit bruidsreportages. Mijn stijl? Net gekleed begeef ik me graag tussen de gasten en maak zo het liefst zo onopvallend mogelijk, natuurlijke portretten. Ik maak en ontwerp ook graag een mooi fotoboek of album van de bruidsreportage, dit alles om het bruidspaar een mooie herinnering te geven aan deze speciale dag.

Een andere tak van mijn werk is vastgoed. Ik werk voor makelaars, maar als particulier kan je er ook voor kiezen om mij rechtstreeks in te huren voor het fotograferen van je te verkopen woning. Hiermee bespaar je al gauw enkele honderden euro's op de verkoop van je huis.

Verder ben ik ook als commercieel fotograaf voor bedrijven werkzaam. Het wordt steeds belangrijker hoe een bedrijf zich online presenteert. Productfotografie, professionele profielfoto's, sfeer beelden van een bedrijf, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ik ben ook de vaste huisfotograaf van Black Torch Media, een jong media bedrijf wat zich richt op het online profileren van bedrijven. Vijf vrienden met ieder hun eigen kwaliteiten: Webdesign, promo video's, fotografie, logo- en huisstijldesign zijn onze specialiteiten. Wil je graag meer informatie neem dan contact met mij op via het contactformulier hier op de site.

Groetjes!

Maurice Elderhorst


Processed with Snapseed.
Powered by SmugMug Log In