LUXE FOTOALBUM

LAY-FLAT BINDING

Volkomen platliggend design. Door een speciale techniek is het mogelijk dat alle pagina's helemaal vlak liggen zodra je het album open slaat. Zo gaat er niets verloren en blijft ieder detail van de foto's goed zichtbaar.


Het album wordt gedrukt op extra dik (800 g/m2) mat fotopapier. Het oppervlak heeft een zeer fijne en gelijkmatige structuur. Hierdoor ziet het boek er luxe en hoogwaardig uit, en laat geen vingerafdrukken achter.


Untitled photo

COVER IN PREMIUM KWALITEIT

Leder-look of het moderne linnen? Volop keuze in hoe de cover van het album eruit moet zien. De cover kan ook gewatteerd worden met een extra wattenlaag van 3mm. Je ziet dan niet alleen het verschil, maar voelt het ook!


LUXE BEWAAR BOX

Om je waardevolle album zo mooi mogelijk te houden kan hij worden geleverd in een op maat gemaakte bewaar box. Deze premium  box wordt geleverd in dezelfde stijl als het album.


USB STICK

Compleet in stijl met de rest van deze set is er ook een usb stick leverbaar waar alle digitale herinneringen van de dag op gezet kunnen worden. Bijvoorbeeld dus ook alle foto's  en video's van vrienden en familie. Zo heb je je leven lang al de dierbare momenten van deze dag bij elkaar gebundeld.


Untitled photo
Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In