EEN STUKJE OVER MIJZELF

Je trouwdag is een unieke dag in je leven die je niet over kunt doen. Het kost vaak veel tijd en aandacht om deze dag zo mooi mogelijk te beleven. Aan het einde van de dag blijft er een mooie herinnering over.

En daar kom ik dan in beeld… Met mijn bruidsfotografie probeer ik die herinnering zo mooi mogelijk vast te leggen zodat jullie nog jaren lang met plezier kunnen terugkijken naar deze dag.


MIJN STIJL

Spontane en tijdloze fotografie! Ik laat de foto's graag een verhaal vertellen. Net gekleed begeef ik me tussen de gasten en probeer niet teveel op te vallen. De meeste bruidsparen zijn natuurlijk niet gewend om voor de camera van een professional te staan dus zal ik ook helpen en een beetje sturen zodat jullie er zo goed mogelijk op zullen staan.


NO STRESS

Op de dag van de bruiloft zullen we veel tijd met elkaar doorbrengen, door mijn jarenlange ervaring en rustige persoonlijkheid zorg ik ervoor dat jullie geen stress voelen en relaxed kunnen genieten van elkaar en van de dag. Als professional vind ik ook dat mijn materiaal nooit voor stress mag zorgen. Ik werk daarom met professionele full frame camera's en heb daarvan ook altijd voldoende back-up mogelijkheden mee.

Wil je graag meer informatie neem dan contact met mij op via het contactformulier hier op de site.


Maurice Elderhorst


Processed with Snapseed.
Powered by SmugMug Owner Log In